Fotoprojekat "JA SAM ZVEZDA"


Ako vaše dete voli da bude u centru pažnje. Ako ima puno energije i šarma. Ako svi savetuju da se isproba kao fotomodel, ili ako i sam sanja o tome, ali ne znate odakle da počnete. Ako želite da imate nove i kvalitetne fotografije svog deteta - za profesionalni book ili lični album.
Predstavljamo vam potpuno novi foto-projekat koji nema analoga u Srbiji - "JA SAM ZVEZDA" za decu starosti od 2 do 15 godina.
Kod nas vaše dete će se osetiti kao prava zvezda: dobiće poseban tretman, frizuru i šminku od stručnjaka, i profesionale fashion fotografije. Ovo novo iskustvo i uzbudljive emocije dugo će ostati u sećanju, a rezultat ovog dana će biti kvalitetne, efektne, atraktivne fotografije u stilu Vogue.
Datum i mesto projekta: 30.08.2020. U posebno opremljenom studiju u centru Novog Sada, u pešačkoj zoni.
Naš tim:
Šminker: Helena Kabić
Frizer: Oksana Krezović
Fotograf: Svetlana Braun, jedna od poznatih modnih fotografa u Srbiji, glavni fotograf Srpske Nedelje Mode, takođe diplomirani pedagog.
Dan fotografisanja uključuje:
Upoznavanje, lagano osveženje, pripreme za fotografisanje (šminka, frizura, stil, rekvizite), rad u studiju sa fotografom.
Paket 1: 1 look, 5 retuširanih fotografija, diploma, slatko iznenađenje. Trajanje 45 minuta - 4500 dinara.
Paket 2: 3 look-a, 15 retuširanih fotografija, diploma, slatko iznenađenje. Trajanje oko 1 sat i 15 minuta - 5800 dinara.
Vaše dete ne mora znati da pozira pred kamerom. Mi sarađujemo i sa decom za koju ovo iskustvo je prvo. Pomoći ćemo detetu da se otvori: obezbedićemo ugodne uslove za stilizovanje i pripreme, dobro raspoloženje i laka uputsva za rad pred kamerom.
Po vašoj želji, fotografije i podaci deteta će biti uključeni u našu bazu dece modela radi moguće dalje saradnje (kreativna fotografija, fotografisanje za kolekcije dečije odeće itd.)
Obavezno je zakazivanje termina unapred!
* Za roditelje koji na fotografisanje dovode više od jednog svog deteta, za svako sledeće dete dobijaju popust 20% na cenu paketa.
* Požurite da zakažete svoj termin, prvih troje prijavljenih ce dobiti veliki paket ( paket 2) po ceni malog (paket 1) !
Ako imate pitanja ili želite da zakažete fotografisanje, nazovite me na 0641987665 (Viber, Watsapp) ili pišite u inbox.
 

ZAKAZIVANJE